Kazanın Hatırası Çıkartıldı

Kazanın Hatırası Çıkartıldı

Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ameliyat oldu.

2013 yılında yaşanan trafik kazasında Karaman'ın Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı AK Partili Muammer Sarı, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram ile makam şoförü Ertuğrul Demircan hayatını kaybetmişti.
 

Kazadan yaralı olarak kurtulan Ak Parti Kazımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı tedavi altına alınmış platin takılmıştı.Dün Necmettin Erbakan Tıp Fakültesi’nde ameliyata giren Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı başarılı bir ameliyat geçirerek omuzundaki platin alındı.


Karaman Habercisi olarak Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı’ya geçmiş olsun der, kısa sürede eski sağlığına kavuşup tekrar görevinin başına geçmesini temenni ederiz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber