Kâzımkarabekir Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Kâzımkarabekir Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

15 Temmuz 2016 Cuma günü gerçekleşen darbe girişimi sırasında Ankara Kızılay’da meydana gelen bombalı saldırıda şehit olan Muhammed Yalçın düzenlenen törenle toprağa verildi.

Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencisi olduğu öğrenilen Muhammed Yalçın’ın, Kâzımkarabekir ilçesinde düzenlenen cenaze törenine; Vali Süleyman Tapsız, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Dr. Sezer Işıktaş, Kâzımkarabekir Kaymakamı Hakan Gönen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, basın mensupları, şehidin ailesi ve yakınları ile çok ayıda vatandaş katıldı.
 
İkindi namazına müteakip, İl Müftüsü Nuri Değirmenci tarafından kılınan cenaze namazının ardından Muhammed Yalçın’ın Türk Bayrağı’na sarılı tabutu, Aşılık Mezarlığı’na getirildi.
 
Okunan Kuran-ı Kerim ve edilen duaların ardından Şehit Muhammed Yalçın Aşılık mezarlığında toprağa verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber