Kazımkarabekir'de Coşkulu Kutlama

Kazımkarabekir'de Coşkulu Kutlama

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı" Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle Kazımkarabekir çok programlı Anadolu lisesi bahçesinde coşku ile kutlandı.

Törene ilçe Kaymakamı Ramazan Polat ,İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı , Protokol üyeleri , ilçe kurum müdürleri,okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. program daha sonra şiirler okunarak ve çeşitli gösterilerle devam etti. Çeşitli spor branşlarında dereceye giren gençlere protokol mensuplarının madalyalarını takdim etmesiyle devam eden tören, öğrencilerin yapmış olduğu kermes etkinliği ile sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber