Kazımkarabekir'de Gençlik Haftası Etkinlikleri

Kazımkarabekir'de Gençlik Haftası Etkinlikleri

Kazımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretler devam ediyor.

Kazımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Polat ve Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı’ya 15 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Haftası kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak, Judo Antrenörü Mevlüt Duman, beden eğitimi öğretmeni Mehmet İpek ve judo takımı sporcuları katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Polat,” Karaman’da gerçekleştirilen Türk Dil Bayramı Judo Şampiyonasında ilçemize yedi madalya ve takım halinde ikincilik kupası kazandıran judo takımı sporcularımızı tebrik ediyorum. Kısa sürede başarı yakalayan sporcularımızın başarılarının artarak devam edeceğine inancım tamdır. Sporcularımızın yetişmesinde ve başarısında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Geleceğin teminatı gençlere desteklerinin her zaman devam edeceğini belirten Başkan Alanlı ise, “İlçemizde gençlerimizi eğitimde ve sporda yakaladığı başarılarla gurur duymaya devam ediyoruz. Bizlerde genlerimizin her zaman yanlarında olarak desteklerimize devam ediyoruz. Sporcularımızın gençlik haftasını kutluyor, judo müsabakalarında göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

15 Mayıs tarihinde başlayan 'Gençlik Haftası', 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da kapsayarak çeşitli etkinliklerle bir hafta boyunca devam edecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber