Kazımkarabekir'de Gıda Kermesi Dualarla Açıldı

Kazımkarabekir'de Gıda Kermesi Dualarla Açıldı

Kazımkarabekir Erkek Öğrenci Yurdu Gıda Kermesi Açıldı.

Kazımkarabekir Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerine yardım kermesi yapılan konuşma ve dualarla bugün öğle saatlerinde açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Polat,Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ramazan Boyacı,Nüfus Müdürü Hacer Konukçu, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Aysel Coşkun ve Halk Eğitim Müdürü Abdullah Boyacı katıldı.

Gıda Kermesi, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına 25-26-27-28-29-30 Nisan tarihleri boyunca saat 8.00 ile 22.00 saatleri arasında faaliyet gösterecek.

Kazımkarabekir Belediye karşısı Weşen Cafe ve Aile Çay Bahçesi Parkı'nda açılan kermeste Adana Kebab, Et Döner, Tavuk Döner, Balık Ekmek, Adana, Ayran-Su, İskender, Izgara Köfte,Anne Mantısı, Sac Böreği, Tatlı Çeşitleri sebze ve meyveler ziyaretçilere sunulmakta.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber