Kazımkarabekir’de “Temizlikle Gelen Huzur” Projesi

Kazımkarabekir’de “Temizlikle Gelen Huzur” Projesi

İlçe ve köylerinde yaşlı vatandaşlara yardımcı olunuyor

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesi ve köylerinde ikamet edip yaşlı ve kimsesiz olan yardıma muhtaç vatandaşların evlerinin temizlik işleri yapılarak daha kullanışlı sağlıklı ve huzurlu bir yuva haline getirilmesi projesi devam ediyor.

Kaymakam Hakan Gönen, yaptığı açıklamada “İlçe merkezi ve köylerimizde 21 ev tespit ettik. Ekiplerimiz bu aileleri sıraya koydu. Periyodik olarak bu evlere gidiyorlar. Etrafı toplayıp temizledikten sonra camları, duvarları siliyorlar. Battaniye, kilim ve halı yıkanıp temizleniyor. Temizlik hizmeti bir hafta, on günde bir tekrarlanıyor.

Ayrıca evlerini temizlediğimiz vatandaşların memnuniyetini gördükçe Devletimizin şefkatli elinin vatandaşlarımıza değdiğini görmek mutlu ettiği kadar işimizde motive ediyor” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber