Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde İçin Karakış Bitiyor Gibi

Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde İçin Karakış Bitiyor Gibi

Önümüzdeki hafta itibari ile sıcaklık değerleri değişiyor

Bölgemiz (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) genelinde yarından itibaren (04.02.2017 Cumartesi) hava sıcaklıklarının kademeli olarak önümüzdeki haftanın ortalarına (08.02.2017 Çarşamba) kadar artarak devam edeceği ve yer yer mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerine çıkacağı beklenmektedir.
 
Hava sıcaklıklarında beklenen artış ve yağması muhtemel kısa süreli lokal yağmur şeklinde görülecek yağışlarla birlikte esmesi beklenen güney ve güneybatı (LODOS) yönlerden rüzgarların yer yer kar erimelerine neden olabileceği tahmin edilmektedir.
 
Kar erimelerinin neden olabileceği Ulaşımda Aksamalar-Taşkın-Heyelan-Çığ gibi olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber