Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Konyaaltı ilçesinde karanlık park kalmayacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde verdiği "Kadınların ve çocukların güvenliği...

Konyaaltı ilçesinde karanlık park kalmayacak. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde verdiği "Kadınların ve çocukların güvenliği için karanlık park kalmayacak" sözünü yerine getirmek amacıyla parklarda çalışmalar başladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, adaylık sürecinde "Kadınların ve çocukların güvenliği için karanlık park kalmayacak" sözünü yerine getiriyor. Aydınlatma sorununun yaşandığı parklar belediye ekipleri tarafından tespit edilerek elektrik direklerinin yenilenmesi çalışmalarına başlandı. Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan parklardaki eskiyen elektrik direklerinde yenileme ve yetersiz ışıklandırmanın olduğu parkların daha aydınlık olması için çalışmalara star verdi. Çalışmalara ilk olarak Uncalı Mahallesi'nde bulunan Kavaklar Parkı'ndan başlayan ekipler, parktaki eskiyen tüm elektrik direklerini değiştirerek, direklere led aydınlatma yerleştirdiler.

'Hiçbir park karanlık kalmayacak'

Türkiye'de özellikle kadınlar ile çocukların karanlık sokak ve parklar nedeniyle güvenlik sorunu yaşadığına dikkati çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, "Parklarımızın ve sokaklarımızın aydınlatılması Türkiye'de önemli bir sorun. Bu sorunu göz önünde bulundurarak adaylık sürecimde de "Hiçbir park karanlık kalmayacak" demiştim. İlçe sakinlerimize bunun sözünü vermiştim. Şimdi de bu doğrultuda ekiplerimizle harekete geçtik ve daha güvenli bir Konyaaltı için imkanlarımız doğrultusunda parklarımızı aydınlatma çalışmalarına başladık" dedi.

Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Konyaaltı’nda Karanlık Park Kalmayacak

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber