Kulu’da Hacı Adayları Kutsal Topraklar İçin Heyecanlı

Kulu’da Hacı Adayları Kutsal Topraklar İçin Heyecanlı

Konya'nın Kulu ilçesinde Hacı Adaylarına Bilgilendirme Semineri

Konya’nın Kulu ilçesinde, 2024 yılında hac vazifesini yerine getirecek hacı adayları için düzenlenen seminer, katılımcılara hac yolculuğu öncesinde maddi ve manevi hazırlıklar, bir arada yaşama bilinci ve uygulamalı hac ibadeti konularında bilgi sağladı.

Kulu İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız, Müftülük Vaizi Salih Fahri Dağlı ve Dr. Firdevs Şahin’in sunumlarıyla gerçekleşen seminerde, hacın hikmeti, semboller, ziyaret yerleri ve adabı gibi konular ele alındı. Ayrıca, Kur’an Kursu öğreticisi Hilal Aydemir Cömert tarafından kadınlara özgü konular üzerine de bilgiler verildi.

Yaklaşık 60 hacı adayının katıldığı bu önemli seminer, Diyanet ve özel acentelerin iş birliğiyle düzenlendi. İlk hacı adayı kafilesinin 25 Mayıs 2024 tarihinde kutsal topraklara doğru yola çıkacağı açıklandı. Bu seminer, hacı adaylarının kutsal yolculuklarına hazırlanmalarında önemli bir adım olarak görülüyor.

Kulu’da Hacı Adaylarına Seminer

Kulu’da Hacı Adaylarına Seminer

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber