MEDAŞ Yetkililerinden KTSO'na Ziyaret

MEDAŞ Yetkililerinden KTSO'na Ziyaret

Karaman MEDAŞ 1. ve Karaman MEDAŞ2. yetkilileri Mustafa Toktay'ı ziyaret etti.

Karaman MEDAŞ 1. İşletme Sorumlusu Serhat Evin, Karaman MEDAŞ2. İşletme Sorumlusu Emre Emniyet, Kurumsal İlişkiler Uzmanı Emin Gökhan İrez ve MEPAŞ İşletme müdüresi Elife Akbaş Durmaz, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay'ıziyaret etti.

Sektör hakkında genel bir değerlendirmenin yapıldığı ziyarette; Üyelerimizin MEDAŞ ve MEPAŞ'ın verdiği hizmetler ile ilgili sorunlarının olup olmadığı konusunda bilgi istediler. KTSO Başkanı Toktay; üyelerimizin yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini aktararak, destek istedi. Ortak çözüm noktasında MEDAŞ ve MEPAŞ yetkilileri, KTSO tarafından aktarılan çözüm önerilerinin mutlaka dikkate alınacağını söyleyerek, gereken özenin gösterileceğini ifade ettiler.

Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden KTSO Başkanı Toktay, MEDAŞ ve MEPAŞ Yetkililerine, teşekkür ederek yapmış oldukları çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber