Mersin Akdeniz Belediyesi Öğrencilere Eğitim Desteği Sağlıyor

Mersin Akdeniz Belediyesi Öğrencilere Eğitim Desteği Sağlıyor

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, geçen yıl alınan karar gereği üniversite kazanan öğrencilere eğitim desteği sağlanacağını belirtti.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, üniversitelerin 4 yıllık lisans ile 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinde ikinci taksitlerin banka hesaplarına yatırıldığı söyledi.

Akdeniz Belediye Meclisinin geçen yıl ekim ayında oybirliği ile aldığı bir kararla, üniversitelerin 4 yıllık lisans ve 2 yıllık önlisans bölümlerini kazanan gençlere eğitim desteği sağlanması kararlaştırılmıştı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz ilçesinde ikamet edip, üniversite kazanan öğrencilere sağladıkları eğitim desteğinin ikinci taksitlerinin, banka hesaplarına yatırıldığını açıkladı.

Başkan Gültak; "Üniversitelerin 4 yıllık bölümünü kazanan toplam 314 öğrencimize sağlayacağımız 2 bin 300 TL'lik eğitim desteğinin ikinci taksiti olan 750 TL; 2 yıllık bölüm kazanan toplam 219 öğrencimize sağlayacağımız bin 300 TL'lik desteğin ikinci taksiti olan 650 TL, banka hesaplarına yatırıldı. Bu desteği sağlıkla, afiyetle ve güzellikle harcamanızı diliyor, eğitim hayatınızda başarılar temenni ediyorum" dedi.

Akdeniz Belediyesinin Eğitim Desteği Sürüyor

Akdeniz Belediyesinin Eğitim Desteği Sürüyor

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber