Meski, Tarsus’taki İçmesuyu Hatlarını Yeniliyor

Meski, Tarsus’taki İçmesuyu Hatlarını Yeniliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesindeki Şehit Mustafa Mahallesi Muvaffak...

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesindeki Şehit Mustafa Mahallesi Muvaffak Uygur Caddesinde, içmesuyu hattı çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmanın tamamlanmasıyla bölgede zaman zaman yaşanan kesintiler giderilecek, vatandaşlar kesintisiz ve sağlıklı içmesuyuna kavuşacak. Altyapı çalışmalarının ardından, Tarsus'un en gözde ve işlek caddelerinden biri olan Muvaffak Uygur Caddesinin üstyapısı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından "Prestij Caddesi" projesi çerçevesinde yenilenecek. Böylece cadde temiz ve modern bir görünüme kavuşurken, vatandaşlara hem altyapı hem de üstyapı hizmeti eksiksiz şekilde sağlanmış olacak.

"Vatandaşlarımıza kesintisiz ve daha sağlıklı içmesuyu temini sağlayacağız"

Tarsus için önemli projelerden biri sayılan Prestij Caddesi üstyapı çalışmaları çerçevesinde, MESKİ Genel Müdürlüğü olarak ekonomik ömrünü tamamlamış içmesuyu şebeke borularını ve abone bağlantı borularını yenileme çalışmaları başlattıklarını belirten MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanı Önder Yandımata, "Bu çalışmalar sonrasında, vatandaşlarımıza kesintisiz ve daha sağlıklı içmesuyu temini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Meski, Tarsus’taki İçmesuyu Hatlarını Yeniliyor

Meski, Tarsus’taki İçmesuyu Hatlarını Yeniliyor

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber