Meteoroloji Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde İçin Uyardı

Meteoroloji Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde İçin Uyardı

Kuvvetli Rüzgar ve Gök gürültülü Sağanak Yağış ile Birlikte Kısa Süreli Dolu Bekleniyor!

Dün öğle saatlerinden sonra Bölgemiz (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) genelinde aralıklarla beklenen yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışla birlikte, Konya’nın batı ve kuzeybatı kesimlerinde (Akşehir, Tuzlukçu, Kadınhanı, Sarayönü, Ilgın, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Doğanhisar, Derbent, Derebucak) yağış anında yer yer kısa süreli  dolu yağışının olabileceği tahmin edilmekte.

Yine aynı periyot içerisinde Konya’nın Güneysınır, Karapınar, Ereğli, Emirgazi ve Karaman’nın Kazımkarabekir ilçelerinde rüzgarın da zaman zaman kuvvetli (39-61 km/saat) olarak eseceği tahmin tahmin edilmekte.

Muhtemel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgarın neden olabileceği olumsuz şartlara karşı yetkililer, vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber