'Milletimiz Gereken Cevabı Vermiştir'

'Milletimiz Gereken Cevabı Vermiştir'

Ülkü Ocakları Karaman İl Başkanı Yusuf Başkocagil 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fetullahçı Terör Örgütüne eski tarihlerden itibaren mesafeli duruş sergilediklerini söyleyen Başkocagil ‘’Ülkü Ocakları 15 Temmuz 2016 gecesinde de bu ihanet çetesinin karşısında milletimizin yanında yer almıştır’’ dedi.

Merhum Bağbuğ Alparslan Türkeş’in ‘En kötü demokrasi, en iyi darbe idaresinden daha evladır’ sözlerinin kendileri için düstur olduğunun altını çizen il başkanı Yusuf Başkocagil açıklamasında;

‘’Milletimiz, milli iradenin tecelli ettiği Gazi Meclisimizi bombalayan, kahraman özel harekâtçılarımızı ve milletimizi kurşunlayan, devlet büyüklerine suikast girişimde bulunmaya çalışanlara gereken cevabı vermiştir. Milletimizin son dönemlerde karşı karşıya kaldığı ihanetlerin en haini ve acımasızı olan 15 Temmuz darbe girişiminde Türk düşmanı haçlı zihniyetini açık ve net bir şekilde görmüştür.

15 Temmuz 2016 gecesi vurulan tokat ve verilen cevapla tüm Dünya Türk Milleti'nin cesaretini ve bağımsızlığa düşkünlüğünü bir kez daha idrak etmiştir.

Ümit ediyoruz ki bu hain darbe girişimine teşebbüs eden, milletine kurşun sıkan, meclisini bombalayan tüm hainlerden gereken hesap sorulacak ve böylesi bir kalkışmaya bir daha kimse cesaret edemeyecektir. Bu Vesile ile yeniden bir destan yazan kahraman Milletimize şükranlarımı sunuyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat niyaz ediyorum. Devletimiz ve Milletimiz var olsun’’ sözlerine yer verdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber