Karaman'da U Dönüşü Kaza Getirdi

Karaman'da motosiklet sürücüsünün otomobile çarparak yaralandığı kaza kameraya yansıdı.

Karaman'da, bir motosiklet sürücüsünün otomobile çarpması sonucu yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Zembilli Ali Efendi Mahallesi Mara yolu üzerinde, yaklaşık 2 gün önce akşam saatlerinde meydana geldi. Kadın sürücü A.A.D. tarafından kullanılan 33 ALB 655 plakalı motosiklet, cadde üzerinde dönüş yapmakta olan Ü.Ş. idaresindeki 45 ST 964 plakalı Ford marka otomobile yan tarafından çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü yere savruldu ve olay bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu ve durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Motosikletin Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Motosikletin Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Motosikletin Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Motosikletin Otomobile Çarpma Anı Kamerada

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber