Nakliyecileri Rahatlatan Anlaşma Yapıldı

Nakliyecileri Rahatlatan Anlaşma Yapıldı

S.S Ermenek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi İle Akpınar Maden İşletmeleri Arasında Nakliye İçin Anlaşma Sağlandı.

Akpınar Madencilik Torku ‘ya 150.000 ton kömür verecek.Bu kömürün nakliyesini de Ermenek Mot.Taş.Kooperatifi  yapacak.Varılan anlaşma sonucunda kömür nakliyesine başlandı. Şu anda günde 25 ile 30 sefer yapılmakta.Ayda 25.000 ton kömür nakliyesi yapılarak 6 aylık bir sürede nakliye işi tamamlanacak. Ekonomik krizin olduğu şu günlerde böyle bir iş nakliyecileri oldukça rahatlattı. Ermenek’e 15.000.000 TL Civarında para girişi olacak.Bu da Ermenek ekonomisine biraz canlılık getirecek.

Başkan Teşekkür Etti

S.S Ermenek Mot.Taş.Kooperatifi Başkanı Yılmaz Etci yaptığı açıklamada: “Torku  Akpınar Madencilikten  150.000 ton kömür almak için anlaşma yaptı. Biz de Akpınar Madencilikle bu kömürün nakliyesini için anlaştık. Bu anlaşma nakliyecileri biraz rahatlattı.Hem Torku, hemde Akpınar Madencilik yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber