Niğde’de Kore Gazisi İçin Son Görev

Niğde’de Kore Gazisi İçin Son Görev

Niğde Ulukışla İlçesinde vefat eden Kore Gazisi Aşır Erdem (88) askeri tören ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Niğde ili Ulukışla İlçesine bağlı Eminlik Köyünde yaşamına devam ederken rehatsızlanan Kore Gazisi Aşır Erdem, hayatını kaybetti.

Erdem için köy camisinde cenaze namazı kılındı. Erdem'in Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omzunda cami avlusuna getirildi. 

Cenaze törenine Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Garnizon Komutanı Albay Sinan Şentürk, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Harun Koca, Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Kore Gazi Erdem gözyaşları arasında toprağa verildi. 
72170222_1469942896490076_7720967162176733184_n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber