Niğde’de Trafik İhlallerine Taviz Yok

Niğde’de Trafik İhlallerine Taviz Yok

Niğde'de ters yönden giderek trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsü ile drift atan bir başka araç sürücüsüne polis ekipleri tarafından ceza yazıldı.

Niğde’de trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücülere yönelik polis ekiplerinin ciddi yaptırımları devreye girdi.

Niğde Valiliği’nin açıklamasına göre, Atatürk Bulvarı’nda ters yönde seyrederek trafiği riske atan motosiklet sürücüsüne ve Buse Sokak’ta drift yaparak çevreyi rahatsız eden araç sürücüsüne yüklü miktarda para cezası kesildi.

Trafik İhlallerine Karşı Sıkı Önlemler

Ters Yönde Sürüş: Niğde - Bor Yolu Atatürk Bulvarı’nda ters yönde ilerleyen motosiklet sürücüsü, KTK’nın 46/2-H maddesi gereğince 6.439 TL para cezasına çarptırıldı.

Drift Yapan Sürücü: Adliye Binası yanındaki Buse Sokak’ta drift yaparak huzuru bozan sürücü, KTK’nın 67/1-d maddesi uyarınca 32.233 TL tutarında ceza aldı.

Valilik, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı ve hız sınırlarına, alkolsüz araç kullanımına dikkat etmeleri gerektiğini hatırlattı. 

Niğde’de Trafik Magandalarına Ceza

Niğde’de Trafik Magandalarına Ceza

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber