Niğde’deki Kooperatifler Bilgilendirildi

Niğde’deki Kooperatifler Bilgilendirildi

Niğde'de tarımsal kooperatiflere yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Niğde'de tarımsal alanda faaliyet gösteren kooperatiflere yönelik Kooperatif Bilgi Sistemi, Ekonomik Yatırımlar Hibe Programı, Bireysel Sulama Sistemi destekleri ve Kooperatiflerin derecelendirilmesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Vahap Erol başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya teknik personel ve şehirde faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma ve Sulama Kooperatifleri başkanları katıldı. Tarımsal amaçlı kurulan kooperatiflerin, bakanlık tarafından belirlenen kriterler dâhilinde derecelendirmek suretiyle ortak bir paydada buluşturarak desteklemek, faaliyetlerinin etkinliğini, ilgili kurum ve kuruluşlar ile iş birliğini arttırmaya ilişkin usul ve esasları belirlemeyi amaçlayan yönetmelik hakkında yapılan bilgilendirmede, uygulama birimlerinin görev ve sorumlulukları, kriterler, başvuru şartları ve değerlendirme gibi başlıklar ele alındı.

Niğde’deki Kooperatifler Bilgilendirildi

Niğde’deki Kooperatifler Bilgilendirildi

Niğde’deki Kooperatifler Bilgilendirildi

İlgili Haberler

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber