Ortaköy’de Çalındı, Yeşilova’da Bulundu

Ortaköy’de Çalındı, Yeşilova’da Bulundu

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 1 hafta önce çalınan traktör ve römorku JASAT ekiplerince Yeşilova beldesinde bulundu.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 1 hafta önce çalınan traktör ve römorku JASAT ekiplerince Yeşilova beldesinde bulundu.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde bağlı Hacı İbrahimuşağı köyünde çiftçilik yaparak geçimini sağlayan Cumahir E. isimli vatandaşa ait 68 FA 926 plakalı traktör ve römorku 1 hafta önce kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Olayın ardından durumu jandarma ekiplerine bildiren Cumahir E. traktörünün gece vakti çalındığını belirterek yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı çalışmada traktörü Aksaray'ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde bir tarlada terk edilmiş halde buldu. Bulunan traktör sahibine teslim edildi.

Köy Muhtarı Abdurrahman Duman, "Köylümüze ait traktörün römorku ile birlikte çalınması üzerine titiz bir çalışma sonucu hemşerimizin mağduriyetini giderip vatandaşımızın devlete olan güvenini tazeleyen Ortaköy ve Aksaray Jandarma komutanlıklarına çok teşekkür ediyorum. Hemşerimize çok geçmiş olsun" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber