Özel Başarı Fen Lisesi İlk Yılında Zirvede Yerini Aldı

Özel Başarı Fen Lisesi İlk Yılında Zirvede Yerini Aldı

Konu hakkında Kurucu Temsilcisi ve Okul Müdürü Mehmet Coşar bir açıklama yaptı.

Okul Müdürü Mehmet Coşar Açıklamasında;
''Uzman eğitim kadrosuyla fen lisemiz ilk yılında adına yakışır bir basarıya imza attı. 18 öğrencimizden 12'si seçkin üniversitelere yerleşerek bizleri gururlandırdı.

1 öğrencimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesine, 2 öğrencimiz Karatay Üniversitesi Tıp Fakultesine, 1 öğrencimiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakultesine, 1 öğrencimiz Selçuk Üniversitesi Eczacılık Fakültesine, 1 öğrencimiz İstanbul Teknik Üniversitesi inşaat mühendisliğine,1 öğrencimiz İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine, 1 öğrencimiz Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi 0 burslu Mühendislik Fakültesine, 1 öğrencimiz Ankara Üniversite Psikoloji Bölümüne, 1 öğrencimiz Selçuk Üniversitesi Makine mühendisliğine 1 öğrencimiz Afyon Kocatepe Üniversitesi elektrik elektronik mühendisliğine 1 öğrencimiz Nişantaşı üniversitesiP burslu mimarlik fakültesine yerleşmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, yeni eğitim öğretim ve meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Bu büyük başarıda emeği geçen idareci, öğretmen arkadaşlarımıza ve desteğini esirgemeyen tüm velilerimize teşekkür ederiz'' dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber