Recep Konuk Altınekin'de Çiftçilerle Buluştu

Recep Konuk Altınekin'de Çiftçilerle Buluştu

Ak Parti Karaman Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Altınekin’de Çiftçilerle Buluştu.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurul çalışmalarını sürdüren Başkan Recep Konuk Altınekin’de üreticilere seslendi.

Başkan Konuk; “Altınekin’in su sıkıntısını gidermek sadece Altınekin için değil Türkiye tarımı için, Türkiye’nin üretimi için önemlidir, su demek üretimin artması demektir” dedi.

TORKU’NUN ÜRÜNLERİ HER YERDE

Başkan Recep Konuk Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Seçimli Olağan Genel Kurulu için çalışmalarına hız verdi. Altınekin’in, Dedeler, Akıncılar, Oğuzeli mahalleleri ile Altınekin Merkezde üreticilerle bir araya gelen AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’a ilgi oldukça fazlaydı. Gittiği her bölgede halkla kucaklaşan, çiftçilerin dertlerini dinleyen, Genel Kurul çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Recep Konuk Altınekin’de de düğün salonunda halka seslendi.

Eskiden bu ülkenin gençleri slogan atardı ama şimdi iş yapıyorlar, fabrikalarda çalışıyorlar. Türkiye gelişiyor, Anadolu gelişiyor. Bu topraklardan çıkan bir marka olan Torku ürünleri bugün her yerde. Amerika’ya gidin Torku ürünlerini görebilirsiniz, Japonya özel gıda ürünlerini bize ürettiriyor, Amsterdam’da, Londra’da, Berlin’de bugün Torku ürünlerini bulabilirsiniz.

basliksiz-1-113.jpg

Moskova’da Torku ürünleri satılıyor. Bu büyük bir başarıdır. Bu Konya Şeker’in nereden nereye geldiğinin en büyük göstergesidir” dedi.

 

Recep Konuk Altınekin'de Çiftçilerle Buluştu

Recep Konuk Altınekin'de Çiftçilerle Buluştu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber