Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Vali Tapsız'a İlçeyi Anlattı

Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, Vali Tapsız'a İlçeyi Anlattı

Vali Süleyman Tapsız, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur’u makamında kabul etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Samur, Belediyenin projeleri ve devam eden çalışmalar hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verirken, belediye olarak ilçe halkının yaşam kalitesi ve refah seviyesini yükseltmenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Sarıveliler’in konumu itibariyle zor bir coğrafik yapıya sahip olduğunu dile getiren Başkan Samur, ilçenin alt yapısını tamamlayarak modern bir kimliğe bürünmesi için Sarıveliler Kaymakamlığı ile işbirliği içerisinde gereken her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yapacaklarını belirtti.
 
Başkan Samur’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tapsız, Sarıveliler ilçesinin yeşil ile doğanın bütünleştiği Karaman’ın güzel ve şirin ilçelerinden birisi olduğunu belirterek, ilk kez ziyaret ettiği ilçenin doğal güzelliklerinin yanı sıra vatandaş odaklı kaliteli hizmet anlayışıyla örnek ilçelerden birisi olduğunu ifade etti. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber