Sarıveliler'de 23 Nisan Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

Sarıveliler'de 23 Nisan Düzenlenen Etkinliklerle Kutlandı

Sarıveliler'de 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı yapılan etkinlikler ile kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan Her Yıl Gerçekleştirilen Makam Ziyaretleri Kapsamında Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu Öğrencileri Kaymakam Hasan Sadebıyık’ı ziyaret etti.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu Öğretmeni Şükrü Pekşen ve öğrenciler Zehra Koçak, Samet Kuyucak, Selim Asarlı ve Emine Sinem Demir Kaymakam Hasan Sadebıyık' ı ziyaret etti. Beşinci sınıf öğrencileri sırasıyla kaymakamlık koltuğuna oturdular. Öğrenciler, kaymakamlık makamında oturmaktan duyduğu sevincini dile getirirken, yapmak istediklerini belirtiler: "Eğitime önem vererek eğitim seviyesini yükseltmek, okulların sorunlarını çözmek, Ulaşım imkânlarını iyileştirmek, fakir ve muhtaç insanlara yardım etmek, yeni iş imkânları için çalışmalar yapmak.
Kaymakam Hasan Sadebıyık' da öğrencilerin istekleriyle ilgileneceğini ve gerekli çalışmaları yapacağını söyleyerek, ziyarete geldikleri için öğrencilere teşekkür etti.
Programa 23 Nisan 2017 Pazar Günü Saat 09:30' da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı' na çelenk sunulması ile başlandı. Çelenk sunulmasını müteakip, saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunması ile devam edildi.
Programa anıt alanında saat 10.00’dan sonra devam edildi. Saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu. İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ergin Taşdemir tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasını müteakip öğrenciler tarafından da günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Şiirlerin okunması, müzik gösterileri, skeç gösterileri, halk oyunları gösterileri yapıldı. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenlenen ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik ' Ulusal Egemenlik ve Demokrasi  ' konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesini müteakip yemek ikramı ile program sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber