Sarıveliler'de Mantar Yetiştiricileri Sertifikalandırıldılar

Sarıveliler'de Mantar Yetiştiricileri Sertifikalandırıldılar

08-09 Nisan 2016 tarihinde Karaman Sarıveliler ilçesinde yapılan teorik ve uygulamalı Kavak (İstiridye) Mantarı Yetiştiriciliği eğitimine katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Eğitim sonrası yapılan sertifika törenine Sarıveliler Belediye Başkanı Sayın Hayri Samur, Sarıveliler İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kamil Küçük ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Başkan Samur, halkın geçimine katkı değeri oldukça önemli olan organik kavak istiridye mantarı yetiştiriciliği gibi projeleri çok önemsediklerini ifade ederek, ilçede tarımsal üretimin çeşitlendirilmesi ve ekonomik kalkınmanın sağlanması gerektiğini ifade etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber