"Teşekkürler Karaman"

"Teşekkürler Karaman"

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü Karamanlılara teşekkür etti.

Karaman Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması için Milletvekillerimiz, İl Genel Meclis Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Başkan yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte 3 ay öncesinden Köy ziyaretlerine başlamıştık.

Seçim Koordinasyon Merkezimizin programları dâhilinde; Kalkınma Bakanımız Hemşerimiz Lütfi Elvan, TBMM Tarım Orman ve Köy işleri Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Recep Konuk, Milletvekilimiz Dr.Recep Şeker, Geçmiş Dönem Milletvekilimiz Mevlüt Akgün, İl Genel Meclis Başkanımız Celalettin Güngörer, Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Akca, İl Kadın Kolları Başkanımız Ümit Gülin Göksoy, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Kale, Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan ve Meclis üyelerimizle, Belediye Başkanlarımız ve Meclis üyelerimizle, Mahalle, Köy, Belde ve İlçe Başkanlarımızla, bu süreçte yeniden diriliş, yeniden yükseliş için gece gündüz köy, belde, ilçe ve mahalle programları, salon toplantıları yaptık, Kadın kollarımız çat kapı, gençlik kollarımız Başbakanımızın gençlere mektubunu dağıttı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine neden evet dememiz gerektiğini anlattık, tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.

Halkoylaması günü sabahın erken saatlerinde görevlerinin başında olan Okul Sorumlularımıza, Kat Sorumlularımıza, Sandık başında görev alan, Müşahit olarak görev alan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Milletimiz Anayasa değişikliğine 'evet' dedi. Her zaman olduğu gibi Karaman üzerine düşeni yapmıştır. Bu vesile ile Aziz Karamanlı Hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yine bu süreçte Karaman'ımızda halkoylaması kampanyasına destek veren MHP teşkilatına, BBP teşkilatına, evet için destek veren tüm STK ve gönüllü teşekküllere, kararı ne olursa olsun milli iradenin tecellisi için sandığa adeta koşarak giden ve yüksek bir katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Referandumda tercihini 'evet' veya 'hayır' yönünde kullanan herkese teşekkür ederim. Bizler milletin hizmetkârıyız. İktidarlarımız döneminde hiç bir ayrım yapmadık. Bundan sonra aynı anlayışla devam edeceğiz. Bilindiği gibi, referandum da 7 düvele karşı mücadele ettik. Karaman’ımız için Yüzde 63.85 'evet' oyu kıymetlidir. Artık Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kabul edilmiştir. Yaşanan tartışmalar artık geride kalmıştır. Hep birlikte Karaman ve Türkiye olduk. Burada hem Karaman, hem de Türkiye kazanmıştır.

Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünün devam edeceğine olan inancımız tamdır. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte yürüyeceğiz. Güçlü ve Büyük Türkiye'nin inşası yolunda millet olarak hep beraber en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için daha fazla çalışacağız"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber