Trafik Terörü Kurbanı Bilal Şekerci’ye Son Görev

Trafik Terörü Kurbanı Bilal Şekerci’ye Son Görev

10 Ağustos günü geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alınmıştı.

Bilal Şekerci, Karaman’da geçtiğimiz Perşembe günü otomobili ile sabah 08:30 sularında Ağalar Harmanı mevkinde 100.Yıl bulvarına çıktığı sırada ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış ve hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Kazada ağır yaralanan Şekerci dün öğle saatlerinde hayati fonksiyonlarını kaybederek hayata gözlerini kapadı.

MHP eski yöneticilerinden ve Tarım Kredi Koop. Müfettişliğinden emekli Seçkin Şekerci’nin kardeşi olan Bilal Şekerci 52 yaşında ve iki çocuk babası idi.

basliksiz-3-003.jpg

Öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camide kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına defnedilen Şekerci’nin cenazesine çok sayıda vatandaş katıldı. Oğlunun omuz verdiği tabutu dualarla son yolculuğuna çıktı.

Karaman Habercisi olarak Bilal Şekerci’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz.

Trafik Terörü Kurbanı Bilal Şekerci’ye Son Görev

Trafik Terörü Kurbanı Bilal Şekerci’ye Son Görev

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum