Turizm Tanıtım Ve Bilgi Merkezi Ziyaretçilerini Bekliyor

Turizm Tanıtım Ve Bilgi Merkezi Ziyaretçilerini Bekliyor

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen, MEVKA ve Kalkınma Bakanlığı iş birliğinde kurulan Karaman Turizm Bilgi Merkezi ziyaretçilerini, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.Sahip olduğu dijital donanımları ve profesyonel dizaynı ile Karaman’ın

739. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında hizmete sunulan Turizm Tanıtm ve Bilgi Merkezi’nin Karaman turizmine büyük katkı sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti:

        “Karaman sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda büyük potansiyele sahip güzide bir şehirdir. Turizm başta olmak üzere bazı dinamiklerin de harekete geçirilmesi ile Karaman kısa süre içerisinde ülkemizin parlayan yıldızı olacaktır. Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi, Karaman’a gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin her türlü turizm değeri, konaklama, yeme içme ve ulaşımı hakkında bilgi aldığı bir mekân haline gelmiştir. 
        Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi içerisinde, tematik anlatımlar, sanal tur, animasyonlar, tanıtım filmleri, hologram anlatımlar, yürüyüş simülasyonları ve akıllı kent yazılımları bulunmaktadır. Yerli ve yabancı ziyaretçileri özellikle gurbetçi vatandaşlarımızı Tarihi Taş Bina’da kurmuş olduğumuz bu merkezi ziyaret etmeye davet ediyorum.”

        Karaman Belediyesi Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi, haftanın yedi günü sabah 10.00 ile 23.00 saatleri arası on üç saat boyunca ziyaret edilebiliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber