Vali Meral'den, Başkan Güngörer'e Ziyaret

Vali Meral'den, Başkan Güngörer'e Ziyaret

Vali Fahri Meral, iade-i ziyaretler kapsamında İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve meclis üyelerini ziyaret etti.

İl Genel Meclis Başkanlığı binası önünde başkan Güngörer tarafından karşılanan Vali Meral’in gerçekleştirdiği ziyarette, Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş ve il genel meclis üyeleri de hazır bulundu.
 
 Ziyarette, meclisin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Meral’i, yeni görevine atanması nedeniyle tebrik eden il genel meclis başkanı Güngörer, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Vali Meral, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karaman’a yapılacak hizmetlerde her zaman el ele ve birlik, beraberlik içinde çalışılması temennisinde bulunarak, başkan Güngörer ve meclis üyelerine il genelinde yürütülen çalışmalarında başarılar diledi.

vali-meral-gungoreri-ziyaret-etti.ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber