Vali Tapsız Kazımkarabekir'de Muhtarları Dinledi

Vali Tapsız Kazımkarabekir'de Muhtarları Dinledi

Vali Süleyman Tapsız, Kâzımkarabekir İlçesinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kâzımkarabekir Kaymakamlığı toplantı salonunda Vali Süleyman Tapsız’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, Kaymakam Vekili Mehmet Uğur Arslan, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ilçe merkez mahalle ve köy muhtarları katıldı.
 
Muhtarlarla düzenli olarak bir araya geleceklerini ve sorunların bire bir ele alınarak, taleplerin değerlendirileceğini söyleyen Vali Tapsız, bu toplantılar ile sorunların çözümü noktasında birlikte çalışacaklarını söyledi.
 
Vali Tapsız, muhtarların yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını ve gerçekleştirdikleri bu toplantılar ile yaşanan her türlü sorunlara karşı hep birlikte çözüm bulacakları bir çalışmanın içerisinde olacaklarını söyledi. Gönüller bir olduğu zaman aşılamayacak bir engelin olmadığını söyleyen Vali Tapsız, bu süreçte muhtarların yaşadıkları sıkıntılara karşı onları her zaman dinleyeceklerini, el birliği ve gönül birliğiyle sorunları çözeceklerini ifade etti.
 
Muhtarlardan bölgelerinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan insanların tespit edilerek ilgili mercilere bildirmelerini isteyen Vali Tapsız, vatandaşlarımızın içinde bulunduğumuz kış ayını rahat ve güvenli bir şekilde geçirebilmeleri için Kaymakamlık ve Valilik olarak gerekeni yapacaklarını söyledi. Mahalle ve köylerinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı muhtarların dikkatli olmasını isteyen Vali Tapsız, halkın huzur ve güvenliğini tehdit edecek davranış ve eylemlerde bulunanların herhangi bir tereddüde düşmeden ilgili makamlara bildirilmesi konusunda hassas olmalarını istedi.
 
İntihar ve cinsel istismar olaylarına karşı gereken hassasiyetin gösterilmesini isteyen Vali Tapsız, bu konularda hep birlikte mücadele edeceklerini belirterek, bu tür olayların yaşanmaması için gereken önlemlerin alınacağını söyledi. Toplantıda ayrıca aile içi şiddet, tarihi eser kaçakçılığı, uyuşturucu gibi toplumumuzu derinden etkileyen konular ve çözüm yolları ele alındı.
 
Eğitim, sağlık, güvenlik gibi konularda eksiklik veya aksaklıkların olması durumunda muhtarlardan ilgili kurumları bilgilendirmelerini isteyen Vali Tapsız, alınacak önlem ve tedbirler sayesinde bu sıkıntıların derhal giderilmesi konusunda ilgili kurumlar tarafından gereğinin yapılacağını söyledi.
 
Mahalle ve köy muhtarları,  toplantıda tek tek söz alarak yaşanan sorun ve taleplerini sözlü ve yazılı olarak bildirdiler. Toplantının her yönden çok faydalı geçtiğini söyleyen muhtarlar, böyle bir toplantının düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, Vali Süleyman Tapsız’a teşekkür ettiler.
 
Mahalle ve köy muhtarların katıldığı toplantı temennilerin ardından toplu hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber