Yenişehir Belediyesi Ekipleri Hatay’da Çocuklarla Buluştu

Yenişehir Belediyesi Ekipleri Hatay’da Çocuklarla Buluştu

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri, Hatay'ın Harbiye ilçesindeki Yükselen Işıklar Anaokulunda eğitim gören...

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri, Hatay'ın Harbiye ilçesindeki Yükselen Işıklar Anaokulunda eğitim gören çocukları ziyaret etti. Çocuklara özel eğlenceli bir etkinlik programı da hazırlayan Yenişehir Belediyesi ekiplerince gün boyunca çocuklara yönelik renkli oyunlar, dans aktiviteleri ve eğlenceli atölyeler düzenlendi.

Renkli ve eğlenceli bir gün geçiren çocuklara Mersin Rum Ortodoks Kilisesi ile Nesibe Aydın Okullarının da katkılarıyla oyuncaklar ve kışlık elbiseler de hediye edildi.

"Nerede bir ihtiyaç varsa elimizi en güçlü şekilde uzatmaya gayret gösterdik."

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de zorlu dönemde depremzedelerin yanında olduklarını belirterek, "Kardeşlerimizin yanında olmak, onların acılarını hafifletmek ve yaralarını sarmak için çaba sarf ettik. Yenişehirli hemşerilerimi kutluyorum. Gerçekten de büyük bir duyarlılıkla tüm imkanlarıyla seferber oldular. Yenişehir Belediyesi olarak 6 ay boyunca iki yurdumuzda binlerce depremzedeyi misafir ettik. Bölgeye ve Mersin'e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım malzemeleri ulaştırdık. Çocuklarımıza eğitimler verdik. Nerede bir ihtiyaç varsa elimizi en güçlü şekilde uzatmaya gayret gösterdik. Depremzedelerle dayanışma ruhunu yaşatmamız gerekiyor. Kadın ve Aile Müdürlüğümüz ve gönüllü hemşerilerimiz Harbiye'de çocuklarımızla buluştular. Bu da çok kıymetli, çocuklarımızın yüzünde en ufak bir tebessüm oluşturduysak ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Yenişehir Belediyesi Ekipleri Hatay’da Çocuklarla Buluştu

Yenişehir Belediyesi Ekipleri Hatay’da Çocuklarla Buluştu

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber