'Yüzyılın İhanetini, Yüzyılın Zaferini Gördük'

'Yüzyılın İhanetini, Yüzyılın Zaferini Gördük'

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Güngörer; Yüzyılın ihanetini, yüzyılın zaferini gördük

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer 15 Temmuz Darbe girişiminin yıl dönümü dolayısı ile yayımladığı mesajda; “ Bu kalkışma ile milletçe yüzyılın ihanetini ve yüzyılın zaferine tanık olduk” dedi.

MİLLETLERİN GELECEĞİ, GEÇMİŞİN SIRTINDA YÜKSELİR.

Başkan Güngörer açıklamasında; “Milletlerin geleceği, geçmişin sırtında yükselir. Ülkemiz, bir süredir sıkıştırılmaya çalışılan girdaptan, kıstırılmaya çalışılan karanlıklardan çıkmanın zorlu mücadelesini veriyor. Bu haklı mücadele tüm yurtta, halk başta olmak üzere tüm siyasi, bürokrat, sivil toplumun ortak mücadelesidir.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ülkemize kastetme üzerine yapılmış en çirkin senaryodur. Şükür ki Türk milleti bu işgal girişimini muzafferane bir heybetle engellemiştir.

15 Temmuz, karanlık bir planın; istismar ve takiyyeden beslenen hain bir terör örgütünün Türkiye’yi yıkma teşebbüsüne karşı kahraman Türk halkının gösterdiği büyük ve onurlu bir zaferdir. 15 Temmuz gecesi ortaya çıkan diriliş ruhu, milleti ezmek isteyen hainleri yerin dibine gömmüştür.

Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in dediği gibi; Bu millet, üzeri küllenmiş köze benzer.

15 Temmuz gecesi o közün üzerindeki küllere üflenmiş gibi, köz kor oldu, alev oldu, şahlandı ve hainlerin cehennemi oldu.

Türkiye’de 15 Temmuz gecesi destan yazan milletimizle ne kadar övünsek azdır. Bu kalkışma ile milletçe yüzyılın ihanetini ve yüzyılın zaferine tanık olduk. Bugün darbe girişiminin yıldönümünde o günü aynı heyecanla tekrar yaşıyoruz.

O karanlık geceyi sabahıyla aydınlatan Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnetle selamet diliyorum"dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber