1 Haftalık Kar Mesaisi, Muhtarı Hastalandırdı

1 Haftalık Kar Mesaisi, Muhtarı Hastalandırdı

Hafta içinde karla mesaisi haberlere konu olan muhtar hastalandı.

Karaman'da devam eden kar yağışı nedeniyle, kentte ulaşımın zor anlar yaşadığı günlerde, mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinleyen Tabduk Emre Mahallesi Muhtarı Adem Ülküseven çareyi kendi traktörünün arkasına kürüme aparatı yaptırmakta bulmuştu.

Yaptırdığı aparatla mahalle aralarında kalan yerlere yardımcı olan muhtarın bu çabası mahalle sakinleri tarafından takdir görmüştü.

Mahalle muhtarının kendi traktörü ile yolları açtığını araçları kurtardığını belirten mahalle sakinleri, “En büyük muhtar bizim muhtar” sloganı atarken, muhtarın bu çalışmalarından çok memnun olduklarını ve muhtarlarına teşekkür ettiklerini belirtmişlerdi.

 

Yoğun kar mesaisi sonrası soğuktan etkilenen muhtar bugün soluğu Karaman Devlet Hastanesinde aldı. Durumunu sosyal medya hesabından paylaşan muhtara vatandaşlar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber