10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı 11.01.2018

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı 11.01.2018

Vali Fahri Meral, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tarafından düzenlenen programa katıldı.

10 Ocak 2018 Çarşamba günü düzenlenen programa; Vali Meral’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları ile ilimizde görev yapan yerel medya temsilcileri ve çalışanları katıldı.
 
Ev sahipliğini Karaman Cemiyetlerinin yaptığı yemekli programda; Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık ve Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz birer konuşma yaparak, düzenlenen programa katılımlarından dolayı başta Vali Fahri Meral ve diğer katılımcılara teşekkür ederek, ilimizde görev yapan basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ettiler.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı 11.01.2018

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlandı 11.01.2018

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber