112 Acil Çağrı Hizmetleri Görüşüldü

112 Acil Çağrı Hizmetleri Görüşüldü

112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Vali Fahri Meral başkanlığında toplandı.

25 Eylül 2018 Salı günü 112 Acil Çağrı Merkezi Toplantı Salonunda Vali Meral başkanlığında gerçekleştirilen ilk koordinasyon komisyonu toplantısına, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Uğur Önsesveren ve komisyon üyeleri katıldı.
 
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Uğur Önsesveren, il koordinasyon komisyonu toplantısında kurumun genel yapısı ve işleyişinin yanı sıra 112 Acil Çağrı Merkezi'nin yıl içerisindeki faaliyetlerinin istatiksel verilerinin yer aldığı bir sunum yaptı.
 
Acil Çağrı merkezi hizmetlerinin kalitesinin arttırılmasına yönelik görüş ve önerilerin dinlenmesiyle sona eren toplantının ardından Vali Meral, 112 Acil Çağrı Merkezinde hizmet veren emniyet, jandarma, sağlık ve itfaiye birimlerini ziyaret ederek çalışmaları bir süre yerinde takip etti. 

dsc_8086[1].jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber