15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi Taş Binada Açıldı

15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi Taş Binada Açıldı

AK Parti Karaman İl Başkanlığı tarafından hazırlanan “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi” Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü tarafından Taş Bina Sergi Salonunda açıldı.

AK Parti Karaman İl Başkanlığı, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi ve demokrasi nöbetlerinde, Karaman ve yurdun dört bir yanından fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerden oluşan bir sergi düzenledi. Taş Bina Sergi Salonundaki açılışa; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, 15 Temmuz’da Ankara’da şehit düşen Karamanlı Muhammet Yalçın’ın babası Selahattin Yalçın, AK Parti İl ve İlçe Yöneticileri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı. 100’den fazla fotoğrafın yer aldığı sergide; 15 Temmuz gecesi Karaman’da ve yurdun dört bir köşesinde objektiflere yansıyan darbe karşıtı fotoğraflara yer verildi.
    
Sergi açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü: “15 Temmuz akşamı, Cumhuriyet tarihimizdeki kara lekelerden biri olurken aynı zamanda da halkın direnişinin darbecilere karşı sembol günü olmuştur. Milletimiz, geleceğine, milli iradeye ve demokrasisine sahip çıkmıştır. Karamanımız da 15 Temmuz akşamından 10 Ağustos tarihine kadar vatandaşlarımız darbe girişimine ve hainlere karşı dik ve dirayetli tutumunu Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda göstermiştir. Bu sergi vatandaşlarımızın demokrasiye sahip çıktığının kanıtıdır. O günü unutmadık ve unutturmayacağız” ifadelerinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber