15 Temmuz Şehidi Yalçın Dualarla Anıldı

15 Temmuz Şehidi Yalçın Dualarla Anıldı

15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde vurularak şehit olan Muhammed Yalçın Kabri başında dualarla anıldı.

Hain Darbe girişiminin yıldönümünde Şehit Yalçın’ın baba ocağına ziyaret düzenlendi.

Ziyarette Vali Fahri Meral, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Müftüsü Lütfi Ketenci, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Kurum Amirleri ve Kazımkarabekir halkı katıldı.

Baba ocağında okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından İl Müftüsü Ketenci dua etti.

Vali Fahri Meral baba Selahattin Yalçın ve Annesi Safa Yalçın ile bir müddet sohbet etti.

Sohbetin ardından Kazımkarabekir şehitliğine gidildi ve şehidin kabrine karanfil konuldu. Şehidin kabri başında da Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

basliksiz-1-015.jpg

Şehit annesi Safa Yalçın göz yaşlarına hakim olamadı ve şehidin kabrinde fenalık geçirdi orada bulunan sağlık ekipleri anne Yalçın’a hemen müdahale etti.

 

15 Temmuz Şehidi Yalçın Dualarla Anıldı

15 Temmuz Şehidi Yalçın Dualarla Anıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber