15 Yaş Altı Badminton İl Seçmeleri Tamamlandı

15 Yaş Altı Badminton İl Seçmeleri Tamamlandı

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton İl Temsilciliği’nin faaliyet takviminde yer alan 15 yaş altı badminton il seçmeleri tamamlandı.

Yunus Emre Spor Salonu’nda tek erkekler, tek kızlar, çift kızlar, çift erkekler ve karışık çiftler kategorilerinde 50 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen 15 yaş altı badminton il seçmeleri sona erdi.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı müsabakalarda tek erkekler kategorisinde Melih Kağan Yavuz birinci, Mehmet Ali Kaynar ikinci, Emirhan Kurtuoğlu, Oktay Set üçüncü, tek bayanlarda Ayşenur Bakır birinci, Raziyenur Bakır ikinci, Ebrar Sağlamçelik, İrem Elif Yurdadön üçüncü, çift erkeklerde Mehmet Ali Kaynar-Melih Kağan Yavuz birinci, Ahmet Gülcan-Emirhan Kurtoğlu ikinci, Oktay Set-Mustafa Yıldırım ve Furkan Ergun-Memiş Özyiğit çifti üçüncü, çift bayanlarda Ayşenur Bakır-Raziyenur Bakır birinci, Ozgün Kayalık-İrem Elif Yurdadön ikinci, Azra Gül Boztaş-Nisan Gökyer ve Sudenaz İnanır-Beyza Şimşek çifti üçüncü oldu. Karışık çiftlerde ise Ahmet Gülcan-Ebrar Sağlamçelik birinci, Yusuf Can Uyar-Rukiye Ceren Güler ikinci, Furkan Ergun-Münevver Ayşe Aycan ve Tuğra Barış Akman-Rahime Koç çiftleri üçüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

icrk-017.jpg

15 Yaş Altı Badminton İl Seçmeleri Tamamlandı

15 Yaş Altı Badminton İl Seçmeleri Tamamlandı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber