19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gaziler Günü için düzenlenen programa katıldı.

19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla bugün saat 10.30’da Cumhuriyet Parkı’nda tören düzenlendi. Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan törene; Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Recep Şeker, Garnizon Komutanı Per. Alb. Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş, Daire müdürleri, Askeri erkan, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.

basliksiz-1-123.jpg

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Muharip Gaziler Derneği ve Şehit Aileleri Derneği protokol üyeleri tarafından ziyaret edildi.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber