2017 Konya Tarım Fuarı Açıldı

2017 Konya Tarım Fuarı Açıldı

5.Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nın açılışı TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene; Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Dost ve Kardeş Ülkelerin Büyükelçileri ve Belediye Başkanları, Tüyap Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal  ve firma yetkilileri ile çiftçiler katıldı. Konuşmaların ardından fuarın kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilerek fuarın açılış töreni gerçekleştirildi.

21 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında Konya Ticaret Odası–TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde 5 gün süre ile ziyaret edilebilecektir.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber