22. Taşeli Kültür Sanat Ve Sıla Etkinlikleri

22. Taşeli Kültür Sanat Ve Sıla Etkinlikleri

Ermenek Belediye Başkanlığı’ndan 22. Taşeli Kültür Sanat Ve Sıla Etkinlikleri ile ilgili olarak bir açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada;

“Nerede o eski festivaller dediğiniz festival bu yıl kendini gösterecek.

22. Ermenek Taşeli Kültür Sanat ve Sıla Etkinlikleri 25-26-27 Ağustos 2017 tarihlerinde Ermenek’te.
Festival Panayırı 25-26 Ağustos 2017 olmak üzere iki gün açık kalacak ve 1. Ana Cadde’de (Cumhuriyet Caddesi) kurulacaktır. 

Panayır alanında Belediyemiz tarafından 50 adet çadır kurularak sergi açmak isteyen vatandaşlarımızın kullanımına sunulacaktır. Çadır yeri tahsis edilirken önceliğimiz El sanatları ve yöresel ürünler olacaktır. 

Şehir dışından gelen firmalar ve yerli büyük firmalar eğer çadır açmak isterlerse Belediyemize belirli bir ücret yatırmak zorundadır (ücretler hakkında Belediyemizden bilgi alınız).

Etkinliklerin Birinci günü (25 Ağustos Cuma) açılışlar, Sılaya El Ver Etkinliği, sürpriz konserler sizleri beklemektedir. 
İkinci gün (26 Ağustos Cumartesi) Çocukluk Oyunlarımız, Fotoğraf Sergileri, Ermenekli Hayırsever ve Eğitim Gönüllüsü Dr. Ahmet Keleşoğlu konulu panel,  saat 20:30’ da da Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda muhteşem bir gösteri olan “Grup Kaşıks Oyunları” ve Değerli Ses Sanatçısı “Sevtap Sonu” sizlerle olacaktır.

Soru, Görüş ve Önerileriniz için İrtibat: 338-716-19-91 Dahili 7675
Not: Çadır yeri isteyen vatandaşlarımızın Belediyemize gelerek ya da Belediyemizi arayarak bilgi vermeleri gerekmektedir. ( Yöresel ürün ve El Sanatları sergilemek isteyenlere çadırlar ücretsizdir)

Programın Tamamı Davetiye olarak yakında hazırlanıp duyurulacaktır” denildi.

22.taseli-etkinlikleri.ic.jpg


 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber