3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi Tamamlandı

Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı 2017 yılı 2. Dönem Teknik Destek Programı kapsamında yapılan "Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi" isimli proje tamamlandı.

    
TR52/17/TD/0024 Referans numaralı proje ile Karaman Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alanlarından 2 kadın ve 14 erkek öğretmen toplam 16 teknik öğretmen 31 Mayıs 2017 - 04 Haziran 2017 tarihleri arasında 5 gün 35 saatlik  eğitim aldılar.

Eğitimde Solidworks programı  kullanımı ve 3 boyutlu yazıcılar, 3 boyutlu yazıcıların kullanım alanları, 3 boyutlu yazıcılar ile kullanılan diğer yazılımlar, 3 boyutlu materyal tasarlama ve 3 boyutlu ürün çıktıları üretme süreçlerini uygulamaları olarak anlatıldı. Eğitimde Solidworks programı ile çizilen parçalar 3 boyutlu yazıcılardan çıkarıldılar. 

Eğitim alan teknik öğretmenler uygulamalı olarak 3 boyutlu yazıcı kullanımının okulda bulunan öğrencilere derslerde uygulamalı olarak öğreterek öğrencilerin sanayide bu teknolojileri kullanmalarını sağlayacaklar.

Çok verimli geçen "Mesleki Eğitimde 3 Boyutlu Yazıcı Sistemleri Eğitimi" sonunda okul müdürü Bülent KARADEMİR, eğitimin çok faydalı olacağına inandığını belirterek öğretmenlere sertifikalarını verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber