4 Gündür Kayıp Olan Adam Ölü Bulundu

4 Gündür Kayıp Olan Adam Ölü Bulundu

Mersin'in Tarsus ilçesinde 4 gündür kayıp olan şahıs ölü bulundu.

Mersin'in Tarsus ilçesine  bağlı Kızılmurat Mahallesi 2715. Sokak'taki evinden 11 Eylül Pazar günü "Gezmeye gidiyorum" diyerek bisikletiyle ayrılan Mustafa Öksüz (53) eve dönmeyince ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Eşi Şayeste Öksüz, kocasının evden ayrıldıktan bir süre sonra geri gelip bisikletini, ev anahtarları ile cüzdanını evin önüne bırakıp, ortadan kaybolduğunu belirtti. Polis, yapılan arama çalışmalarında 2 çocuk babası Mustafa Öksüz'e ulaşamadı.

Bugün öğlen saatlerinde Akdeniz ilçesi Yakaköy Mahallesi'nde yol kenarında bir kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Öksüz'ün ailesi, cesedi teşhis etti. Öztürk'ün cesedi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber