7.Türkiye Değer Ödülleri, Lise Kategorisinde Türkiye Birincisi

7.Türkiye Değer Ödülleri, Lise Kategorisinde Türkiye Birincisi

Karaman'dan Lise Katagorisinde Türkiye Birincisi

Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi (DEM) işbirliğiyle düzenlenen ve bu yıl "sabır" temasının işlendiği 7. Türkiye Değer Ödülleri  şiir kategorisinde Türkiye Birincisi olan Karaman Prof.Dr.Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Tarık Gümüş  ödülünü 20 Ekim 2018’de, İstanbul’da aldı.

 20 Ekim 2018 Cumartesi, saat 19’da Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Bilal Erdoğan, bu yıl öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte gönüllü olarak böyle bir yarışmaya katılmasının güzel bir örnek teşkil ettiğine inandığını söylerken, değerleri yaşatmanın, onları yaşayanların tecrübesine başvurmaktan geçtiğine dikkat çekti.

 Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ise konuşmasında milli ve manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek için faaliyet gösterdiklerini, yarışmaya 43.000 başvuru olduğuna dikkat çekti.  

Öğrencimiz Tarık Gümüş’ü ve Türkiye Değer Ödülleri’ne layık görülen tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. 

7.Türkiye Değer Ödülleri, Lise Kategorisinde Türkiye Birincisi.

7.Türkiye Değer Ödülleri, Lise Kategorisinde Türkiye Birincisi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber