Abdinoğlu'ndan Rektör Mehmet Akgül' Teşekkür Ziyareti

Abdinoğlu'ndan Rektör Mehmet Akgül' Teşekkür Ziyareti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ‘Gelin Tanış Olalım, Fen ve Matematiği Eğlenceli Kılalım'Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Cihat Abdioğlu, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Eğitim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ‘Gelin Tanış Olalım, Fen ve Matematiği Eğlenceli Kılalım’ isimli projenin tamamlanmasının ardından Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Cihat Abdioğlu, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Yrd. Doç. Dr. Abdioğlu, proje ile ilgili Rektör Akgül’e bilgi vererek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.  Yrd. Doç. Dr. Abdioğlu, “Projemizde hedeflediğimiz kazanımlara ulaşmış olduğumuzu ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bilimsel ve akademik yönden gelişimine katkı sağladığımızı ümit ediyoruz. Emeği geçen bütün hocalarımıza ve öğrencilere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ise Yrd. Doç. Dr. Abdioğlu’nu ve proje ekibini tebrik ederek, “Böylesi anlamlı bir proje ile öğrencilerin fen ve matematik bilimlerini daha etkin bir yolla öğrenmeleri adına vermiş olduğunuz emek için size ve ekibinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, Yrd. Doç. Dr. Abdioğlu’nun, Rektör Akgül’e onurluk takdiminin ardından sona erdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber