Açık Öğretim Orta Okul ve Lise Öğrencilerine Kayıt Uyarısı

Açık Öğretim Orta Okul ve Lise Öğrencilerine Kayıt Uyarısı

Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mehmet Serin yaptığı açıklamada açık ortaokul ve açık lise kayıtlarının başladığını söyledi.

Karaman Halk Eğitim Müdürlüğü açık ortaokul, lise kayıt yenileme ve ilk kayıtlar için son tarihin 27 Eylül 2019 olduğunu duyurdu.

Müdürülükten yapılan açıklamada, son günlerde sistemden kaynaklanabilecek sorunlardan dolayı mağduriyet yaşanmaması için öğrencilerin kayıtlarını son günlere bırakmaması gerektiği vurgulandı.

Kayıt işlemleri 21 Ağustos 2019 tarihinde başlamıştı. Yapılan açıklamada 27 Eylül 2019 tarihinde ise sona ereceği belirtildi.

Detay Bilgileri

Açık Lise kayıtları 21 Ağustos 2019-27 Eylül 2019 tarihleri arasında,

İLK KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

KAYIT YENİLEME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

Açık Ortaokul kayıtları 21 Ağustos 2019-27 Eylül 2019 tarihleri arasında kurumumuzda gerçekleştirlecektir.

https://aio.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_08/20150405_AcYk_OYretim_Ortaokulu_2019-1_KAYIT_YENYLEME_klavuzu_son_duzeltilen.pdf

İLK KAYIT KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.


 
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber