Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Dersleri 15 Ekim’de Başlıyor

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Dersleri 15 Ekim’de Başlıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) dersleri 15 Ekim 2018 Pazartesi günü başlıyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Karaman İl Koordinatörü Prof. Dr. Ercan Oktay, Ekim ayının ikinci haftasından itibaren başlayacak olan derslerle ilgili şunları söyledi: “2018-2019 öğretim yılı güz döneminde Anadolu Üniversitesi Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dâhilinde eğitim–öğretim gören ve Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencilerine yönelik yapılan yüz yüze ‘AÖF Akademik Danışmanlık’ derslerimiz başlıyor. Dersler, KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundaki dersliklerde yapılacak olup AÖF öğrencileri geçerli kimlik kartlarıyla üniversitemizdeki dersleri takip edebilecekler.

aof3.jpg

Yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum.” Ayrıntılı bilgiye, http://kmu.edu.tr/iibf/ adresinden veya KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliğinden ulaşılabilir.

Karaman Açıköğretim Fakültesi İl Koordinatörlüğü gözetim ve denetiminde verilecek olan derslerin tarih ve saatleri ile dersi verecek öğretim elemanlarının isimleri aşağıdaki programda sunulmuştur.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber