Adliye Çıkışında Pişmanlık Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Adliye Çıkışında Pişmanlık Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Karaman'da meydana gelen yol verme tartışması kavgaya dönüşünce Yusuf Koçaker (22) ile Mehmet Sekmen (22) bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Olayda Koçaker, koltuk altına aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılmıştı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri Koçaker'e kalp masajı uygularken, kendisi de bıçakla yaralanan Sekmen, bıçakladığı şahsa suni teneffüs yapıp, ambulansa bindirilmesine yardımcı olmuştu.

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan Koçaker, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sekmen ise tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarılan zanlının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Cinayet zanlısı Sekmen'in ifadesinde, şahsı kurtarmak için çok çaba sarf ettiğini fakat kurtaramadığını, pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

20180828_2_32108315_36734979_web.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber