Afrin Şehitleri İçin Anma Programı Yapıldı

Afrin Şehitleri İçin Anma Programı Yapıldı

Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesinden Afrin Şehitleri İçin Anma Programı

Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve okul aile birliği anlamlı bir etkinliğe imza atarak Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında şehit olan askerlerimiz için anma programı düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen anma programına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programın selamlama konuşmasını Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ahmet Aydoğdu yaptı.

Ahmet Aydoğdu’nun selamlama konuşmasının ardından Zeytin Dalı Harekatı için Fetih Suresi okunduktan sonra Afrin şehitlerimiz için eller semaya yönelerek dualar edildi.

Programın sonunda gelirlerini Mehmetçik Vakfına bağışlamak üzere aşure ikramı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu öğrencilere aşure ikram ederken öğrenciler de harçlıklarından biriktirmiş olduğu paralarını toplayıp Zeytin Dalı Harekatı destek için Mehmetçik Vakfına bağış yaptı.

icerik-009.jpg

Afrin Şehitleri İçin Anma Programı Yapıldı

Afrin Şehitleri İçin Anma Programı Yapıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber