Ağaçtan Düşen Vatandaş Hayatını Kaybetti

Ağaçtan Düşen Vatandaş Hayatını Kaybetti

Ada Köyünde Ağaçtan düşerek ağır yaralanan Ali Beki Uçar 41 gün sonra hayatını kaybetti

Karaman’ın merkeze bağlı Ada Köyünde meydana gelen talihsiz olayda Ali Beki Uçar, 3 Temmuz günü Ada Köyü çıkışında yol kenarında bulunan kavak ağacına çıkarak kestiği dal parçasının yol kenarında bulunan yüksek gerilim hattına değmesi sonucu elektrik akımına kapıldı.

Elektrik çarpması sonucu ağaçtan yola düşen Uçar, ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesine getirildi. Hastanede yapılan müdahalede vücudunda kırıklar tespit edilen Uçar, boyun bölgesindeki kırıklar için Konya Meram Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi.

Hayati tehlikesi bulunan Uçar yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alıntı.
Konya'da devam eden tedavi süresinde durumu kritik olan Uçar düşmesinin 41.gününde hayata gözlerini kapattı.

Kurban bayramının üçüncü gününde hayatını kaybeden Uçar’ın cenazesi yakınları eşliğinde cenaze aracı ile Konya’dan Karaman’ın Ada Köyünde bulunan evinin önüne getirildi.

Burada öğle namazına müteakip helallik alınması ve dua edilmesinin ardından namazı kılınmak üzere köy mezarlığına götürüldü.

Yüzlerce vatandaşın saf tuttuğu cenazede helallik alındı, namazı kılındı. Sonrasında ise Ada Köyü mezarlığında okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualar eşliğinde defnedildi.

Ada Köyünde Baba Dayı lakaplı Mehmet Koku’nun damadı olan Uçar, Ali ve Ahmet Uçar’ın babaları idi.

Karaman Habercisi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Ağaçtan Düşen Vatandaş Hayatını Kaybetti

Ağaçtan Düşen Vatandaş Hayatını Kaybetti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber